Dr. Ngun Cun Lian cu a hlan ah bia a rak chim mi hmang bak in amah tu a mualpo cang ko

Ralkap maw ruahnak cu Na pek hna lai. Fimkhur ngai in An tha Na phelh khawh tung lo ahcun Na lo lan ko lai ka ttapa.

Kawlram Na tlunka hrawngah ka mang ca kan kuat mi kha rak philh te hlah mu. Bawipa nih Ralkap tha phelhnak ah in hmang hram seh.

Delhi kan rak um lio hna le CNF a hartuk lio can i ruahnak thatha le emotional thazaang thatha Na rak ka pek tawn kha ka ruah ah ka mithli a luang. Na lung a cang hrat. Na zuam hrat i kan phak khawhnak le thlauh khawh nakah na um tilo.

India tein Na rial chihmi fim cawnnak in Burma luzik ah na thu kho i Kawl tung Na sut bak nain Na chim tawnmi UN ah na thut i Burma Ram ralkap an ril zong Na chuah dih hna ding kha zoh ding in ka cuan ka hngak zungzal tawn nain mu. Credit: Sui Chin

Relchih Dingmi:- Vawlei pi nih an kan dirpi. February thla ni khat ni thok in Democracy, human rights le zalon nak caah nichiar inlo rian kal tak in le tthihpheih nak a phun phun lak ah CDM atuah mi,

le Kawl ralkap a doh mi hna cawlcangh nak, hmanthlak le thil sining cu UN lei ah siseh, vawlei cung cozah le agency minthang hna sin ah siseh ni chiar in CHRO nih a thanh lengmang.

Vawlei cung minthang bik thawngzamh tu CNN tiang in Chin State khuakip i democracy, human rights le zalon nak caah nan cawlcangh nak thil si ning le hmanthlak cu an kan hal caah CHRO nih kan thanh peng hna.

Nan hmanthlak, nan cawlcangh nak, vialte a phan dih. A ho dah an tlaih, a ho dah ralkap lei ah a ttang, aho dah mipi lei ah attang, aho dah an tlaih, timi vialte record kan tuah dih.

Mah hi zapi sin thanh awk a tha mi vial Chinland Guardian nih record a tuah mi asi. Mah hi link hi click law Chinram ah zeidah a cang timi tawifiang te in a lang lai. Credit: Salai Bawi Lian Mang

Be the first to comment on "Dr. Ngun Cun Lian cu a hlan ah bia a rak chim mi hmang bak in amah tu a mualpo cang ko"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*